Opstapgroep trim

ARV Achilles Opstapgroep hardlopen: laat je verleiden en doe mee!

20160912opstapgroepnajaar2016

(opstapgroep o.l.v. Dini en Jac Beekers, gestart op 5 september 2016)

Bij Achilles in Etten-Leur start twee keer per jaar een nieuwe opstapgroep voor iedereen (opnieuw) wil leren hardlopen. De cursus wordt 16 weken lang op maandag en donderdagavond (20:00-21:00 uur) gegeven door twee trainers. De cursus is onder meer bedoeld voor mensen die geen ervaring in lopen hebben maar wel in de buitenlucht op een gezonde manier aan hun conditie willen werken. De opstapgroep van Achilles is ook geschikt voor mensen die in het verleden al wel gelopen hebben en dit weer willen oppakken. Je kunt gestructureerd en gedisciplineerd opnieuw gaan hardlopen.

Door het lopen onder begeleiding in een groep train je nooit te snel en te veel. Een ander voordeel is dat we voorkomen dat de individuele loper die enthousiast begint, al snel weer stopt met lopen omdat het die week toevallig niet uitkomt. In een groep stimuleer je elkaar. Lopers zorgen er onderling al snel voor dat men tijd vrij maakt en de discipline opbrengt om de gehele cursus te volbrengen. Samen ga je door!

Uit cursussen in het verleden is gebleken dat ook de trainers het nodige enthousiasme weten over te brengen. Onze vereniging ziet jou graag komen!

ARV Achilles uit Etten-Leur heeft met dit trainingsprogramma inmiddels vele mensen aan het hardlopen gekregen. Je krijgt begeleiding van twee gediplomeerde en ervaren looptrainers, die oog hebben voor je individuele situatie. Je werkt aan je conditie en je gezondheid, met als uiteindelijke doel na 16 weken 2 keer 30 minuten te kunnen hardlopen.

De trainingen zijn op maandag- en donderdagavond van 20:00 tot 21:00 uur, later in het programma tot 21:30 uur. Bij voldoende belangstelling kan er ook een training op de maandag- en donderdagmorgen (09:30 uur) gegeven worden.

De kosten voor de cursus zijn € 65,00 inclusief een consumptiekaart voor onze kantine ter waarde van € 25,00.

De atletiekbaan is gelegen op Sportpark De Lage banken aan de Concordialaan te Etten-Leur. Je vindt hier een routebeschrijving voor deelnemers van buiten Etten-Leur.

Zin om mee te doen aan onze opstapgroep?
Heb je belangstelling om ook “op te stappen”? Houd dan de publicaties op onze website en natuurlijk de Achilles-artikelen in de Etten-Leurse Bode in de gaten! We starten de volgende opstapgroep begin september 2019.

Je kunt je opgeven via ons inschrijfformulier. Vragen kun je stellen per mail aan opstapgroep@arvachilles.nl