Technische Groepen

20140614Workshop-hoogCD-junioren
Bij de jeugd in deze categorie hebben we een basis-groep. Bij deze basis-groep wordt een aantal onderdelen (met name de meerkamp-nummers) binnen de atletieksport op een verantwoorde, leuke en ontspannen manier gegeven worden door onze gediplomeerde trainers.

AB-junioren en senioren (vanaf 16 jaar)
Binnen deze groep kiezen de atleten zelf een richting binnen de atletiek. De keuze valt op onderhoud en opbouw van de conditie op een gezellige manier of op het leveren van prestaties op regionaal of nationaal niveau. Ook is er binnen deze groep een mogelijkheid om onder toezicht van een gediplomeerde trainer polsstok te beoefenen. Ook de midden- en lange-afstand is hier een keuzemogelijkheid.

Masters
Ook voor masters (dames en heren vanaf 35 jaar) bestaat de mogelijkheid om training te krijgen in technische onderdelen. Meedoen aan wedstrijden behoort ook tot de interessante mogelijkheden. De trainers kunnen u hierover uiteraard meer vertellen.

Deze groep is momenteel niet actief. Misschien in de toekomst,maar zoals het er nu voor staat is erĀ  geen behoefte voor beoefening van technische onderdelen, informatie bij John Baremans (0614917216).